søndag den 20. november 2016

Foreningen Fars – Chikane Manual


Foreningen Far nægter at de har udarbejdet denne Chikane Manual. Alligevel, er det dog besynderligt, at SÅ mange af de fædre der søger rådgivning hos dem, så pudsigt nok gør brug af præcis denne manual – Og sågar ofte med nærmest samme ordlyd. Utallige mødre har sammenlignet skrivelser fra fædre der er en del af Foreningen Far… Og de lyder underligt nok, alle ens…


1) Anklag mor for at være psykisk syg (ikke direkte, men hentyd til det). Sig, at små børn normalt hører til hos deres mor, men at du er bekymret.

2) Søg fuld forældremyndighed eller 7-7. Formålet er for så vidt ikke at se børnene, da du bare ønsker at slippe for børnebidrag.

3) Vær altid punktlig og overhold alle samvær. Så udvidelse hver gang barnet bliver lidt ældre. Chikanér mor på alle tænkelige måder, som ikke er strafbare, såsom ødelæggelse af skiftetøj og manipulation af barnet under samvær.

4) Underret konstant kommunen om din bekymring for barnet.

5) Påklag og ank alle sager i alle instanser.

6) Tal aldrig virkelig dårligt om moderen – fasthold i stedet din bekymring. Kom mors bekymringer over din adfærd (stalking og incest) i forkøbet ved at underrette kommune, politi og forvaltning om at moderen vil komme med falske anklager, og at dette er fast “procedure” for denne type mødre.

7) Påtal altid stille og roligt manglende beviser og fasthold din uskyld, og at du er offer for falske anklager.

8) Start sager op om alt muligt hele tiden: transport, børnepenge, injurier, samvær, feriesamvær, bopæl, forældremyndighed.

9). Skriv slimede breve til mor om, hvor godt barnet har det og hvor inderligt, du ønsker at samarbejde – hvis hun hopper i med begge ben, kan du påvise samarbejde og beholde forældremyndigheden trods chikane.

10) Søg bopæl når du har opnået 9-5-ordning, når barnet starter i skole og hver gang mor flytter.

11) Gå i fogedretten hver gang barnet ikke udleveres til samvær – også ved sygdom. På dén måde ligger der mange sager i fogedretten, og mor fremstår chikanerende og kan med tiden miste bopælen pga. dokumenteret samværschikane.

12) Anmeld mor for alt du kan komme i tanke om. Det kan godt være at du ikke får medhold af politiet, eller at de fælder dom. Men det at du kan bevise at du har måtte anmelde mor, det viser hun er ustabil og chikanerende. For uanset om der bliver fældet dom eller ej, så vil du kunne bruge det i din sag, så de kan se hvor forfærdelige et menneske hun er.
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar