fredag den 18. november 2016

Danmark de pædofile og voldelige forældres paradis


Overskriften er provokerende ikke sandt? Men desværre er det sandheden om Danmark og det danske system, når det drejer sig om samvær med børn.

I Danmark har vi et system der pga. forældreansvarsloven går ind og siger, at et barns ret til to forældre vægter højere end alt andet.

Det betyder rent faktuelt, så at et barns ret til et liv uden overgreb (både seksuelt og vold) – Det bliver trumfet. For i forældreansvarsloven, der vægter barnets ret til to forældre højere. OGSÅ selvom den ene forældre er voldelig eller pædofil. Forældreansvarsloven går altså ind og siger, at det er VIGTIGERE for barnet at have samvær med en forældre der yder overgreb – End at barnet har et liv uden overgreb.

Det er jo fuldstændig grotesk!

Når dette emne er oppe i medierne, ender det hurtigt ud med en diskussion omkring møndre vs. Fædre…  Hvilket jeg finder utrolig trist, da det her problem ikke burde være en krig mellem mødre og fædre. Men derimod burde ALLE gode forældre der IKKE yder overgreb mod deres børn. Stå på samme side, uanset køn.

For der findes både fantastiske mødre og fædre, og der findes både mødre og fædre der yder overgreb!

Men i stedet for at fokusere på det der rent faktisk er problemet: En forældreansvarslov der IKKE beskytter barnet! Så bliver mødre der står frem og fortæller om overgreb mod deres børn, straks dømt som ”Mødre der lyver og vil gøre alt for at holde far fra barnet”. 

Jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at jeg (ligesom mange andre) har hørt om folk der har løjet i Statsforvaltningen. Men procentvis vil jeg skyde på, at de er meget få der gør dette. Problemet er bare, at de få personer der har haft løjet (både mænd og kvinder) de har været med til at ødelægge det for de sager, hvor der rent faktisk er overgreb inde i billedet. Og så hjælper det jo heller ikke ligefrem, at forældreansvarsloven ikke beskytter barnet, og mener at der skal være samvær uanset hvad den anden forældre har udsat barnet for.

Prøv lige at forestil dig dette:

Jeg er ligeglad med om DU er mor eller far, men prøv at forestil dig at du finder ud af at din eks der er mor/far til dit barn/børn. Yder overgreb på dit barn. Forestil dig at du får dit barn hjem fra samvær, fuldstændig traumatiseret, med neglemærker, blå mærke og hævede lemmer. ´

Du vælger selvfølgelig (forhåbeligt) som enhver god forældre, at spørge dit barn hvad søren  der er sket?! Når dit barn så fortæller at det er mor/far der har gjort det. Hvad er så din reaktion?  Hvad hvis modparten nægter? Okay, lad os sige du lader barnet komme på samvær igen, og det samme sker og at disse fortællinger og adfærd er noget der er vedvarende.

Vil du ikke gå ind og nægte dit barn at komme på samvær?

Se, hvis du gør det – Så vil den anden forældre 1. Kontakte Statsforvaltningen eller 2. Kontakte Fogedretten. Og begge parter vil kræve at du udlevere dit barn.

Statsforvaltningen vil nok starte en sag op, for at få belyst problemet. Men mens sagen står på, og dette kan tage måneder og år. Så vil de kræve du udlevere barnet.

Det vil sige at DIT barn SKAL udleves til din eks, som du ved yder overgreb mod barnet. Du vil ikke kunne beskytte dit barn og skal bevidst udlevere dit barn til vold/seksuelle overgreb. Hvordan vil du have det med det?

Se det er forældreansvarsloven i en nøddeskal! Men det er det problem, som mange forældre står med. At blive tvunget til at udlevere deres børn til overgreb fordi systemet kræver det.

Det er en forældres pligt og ansvar at beskytte sit barn mod sådanne ting. Men det kan man ikke i dagens Danmark og med syge system vi har. Taberen og offeret i dette, er barnet! For som tingene er, så er Danmark et paradis for pædofile og voldelige forældre, de kan få samvær uanset hvad de har gjort og stadig gør!

Der er rigtig mange børn der pt. Er på samvær eller står til at skulle på samvær med en voldelig forældre.  Er det ok? Jeg håber dit svar er nej!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar